Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

APK

APK afspraak maken. Veilig de weg op met een APK bij APK Garage Hoofddorp. Een APK voorkomt gevaarlijke situaties met onveilige voertuigen en is wettelijk verplicht voor auto's ouder dan 3 jaar in Europa. Tijdens de APK controleert APK Garage Hoofddorp uw auto op minimale veiligheids- en milieueisen. Denk aan controle van banden, schokdempers, verlichting en remmen. Bij mankementen worden deze tijdig ontdekt, waardoor u geld kunt besparen op onderhoud. Na de keuring ontvangt u een rapport met de goedkeuring of met aanwijzingen voor op te lossen mankementen. Kies altijd voor een RDW-erkend bedrijf zoals APK Garage Hoofddorp voor uw APK. Maak uw afspraak vandaag nog via de contactpagina.

Hoe gaan wij
tewerk?

Bij APK Garage Hoofddorp staan veiligheid en zorgvuldigheid voorop in onze APK-keuringen. Ons ervaren team garandeert grondige inspecties en vakkundige controles, zodat u met vertrouwen de weg op kunt. Vertrouw op ons voor nauwkeurige keuringen die uw voertuig veilig en wettelijk rijwaardig houden.

Wat kunt u
verwachten?

Bij APK Garage Hoofddorp geloven we in transparantie en eerlijkheid. We streven ernaar om helderheid te bieden in onze diensten, tarieven en adviezen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Werkplaatsafspraak plannen?

Meer in onze werkplaats