Banden verwisselen, uitlijnen en balanceren

Bij APK garage Hoofddorp controleren wij altijd uw bandenspanning en kwaliteit van uw banden.

Wanneer wij nieuwe banden monteren dan zorgen wij ook meteen dat uw banden uitgelijnd en gebalanceerd worden. Dit zorgt er voor dat het wiel zonder trillingen op een perfecte wijze kan rollen bij zowel hoge als lage snelheden. Daarnaast staan de wielen door het uitlijnen in de juiste positie, waardoor de wegligging optimaal is.

Banden verwisselen

APK Garage Hoofddorp heeft kwaliteitsbanden voor een aantrekkelijke prijs. Weet u niet welke band u nodig heeft voor uw auto? Dat is geen probleem! Kom langs in onze APK garage in Hoofddorp. Wij adviseren u graag over welke banden het meest geschikt zijn voor uw auto. APK Garage Hoofddorp is bovendien merkonafhankelijk, waardoor wij tegen scherpe condities nieuwe banden leveren, inclusief montage, uitlijnen en balanceren.

Het uitlijnen en balanceren van de banden vermindert slijtage en verhoogt het rijcomfort.

Merkt u dat uw stuur trilt tijdens het rijden of ervaart u tijdens het rijden dat uw auto naar links of naar rechts trekt? Kom dan langs in onze garage in Hoofddorp om uw banden te laten controleren, zodat wij aan de hand van moderne apparatuur een meting kunnen uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat uw banden goed worden gebalanceerd en uitgelijnd. Tijdens het uitlijnen en balanceren kunt u even wachten en rustig een kop koffie of thee drinken, terwijl onze monteur uw voertuig gereed maakt. Doorgaans kunt u binnen een uur met uw auto weer veilig en comfortabel de weg op!

Banden zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen, bandenmerken, soorten, zoals vier seizoenen, winter-en zomerbanden verkrijgbaar. Uiteraard zit er verschil in prijs, afhankelijk van het type band dat u nodig heeft voor uw auto.