De garage

Welkom bij APK Garage Hoofddorp

Specialist in APK, onderhoud- en reparatie van alle automerken!

APK Garage Hoofddorp is een allround en een full service BOVAG vakgarage. Onze automonteurs verrichten reparaties na schade aan vrijwel alle standaard automerken tot aan youngtimers en exclusieve sportwagens.

Wij hebben een grote passie voor auto’s en techniek!

Onze monteurs zijn zeer ervaren, gedreven en hebben een gezamenlijke deler: “Een grote passie voor auto’s en alles wat met techniek te maken heeft!”. APK Garage Hoofddorp biedt monteurs regelmatig nieuwe cursussen aan, waardoor onze monteurs met nieuwe kennis gevoed worden van de nieuwste trends en ontwikkelingen op automotive gebied. Deze kennis en ervaring komt goed van pas op het moment dat gesleuteld moet worden, specialistische reparaties en testen moeten worden uitgevoerd aan nieuwe voertuigen met veel elektra en moderne functionaliteiten. Of het om het uitlezen van de computer in de auto gaat, of het afstellen van nieuwe sensoren of complexe toepassingen binnen voertuigen dan weten onze monteurs van A tot Z hoe zij de reparaties moeten uitvoeren volgens de fabrieksrichtlijnen van de automerken.

Kennis is voor APK Garage Hoofddorp belangrijk, zeker omdat het gaat om uw veiligheid, betrouwbaarheid van uw voertuig en bovendien wilt u niet voor verrassingen komen te staan wanneer u met uw auto de weg op gaat.

Wij repareren en onderhouden volgens de fabrieksvoorschriften

Heeft u schade aan uw voertuig, of wenst u een Algemene Periodieke Keuring voor uw auto uit te laten voeren, of een zomer-winter controle van uw voertuig? Onze monteurs hebben de kennis om uw auto volgens de fabrieksvoorschriften te repareren en uiteraard te onderhouden.

Kom langs voor een servicebeurt, APK keuring of reparatie

Kom vrijblijvend langs in onze APK autogarage in Hoofddorp. Wij controleren uw voertuig eerst en indien er een reparatie nodig is ontvangt u altijd op voorhand van ons een prijsopgave. Na uw akkoord op onze prijsopgave zullen wij de reparatie aan uw voertuig verrichten. In de tussentijd kunt u gratis gebruik maken van vervangend vervoer (excl. brandstof).

Diagnosecomputer

APK Garage Hoofddorp beschikt over specialistische Auto Diagnose Apparatuur om de computer van uw auto, ongeacht welk merk uit te lezen. Aan de hand van het uitlezen van de computer kunnen onze monteurs de juiste diagnose stellen en u informeren wat de storing op uw display in begrijpbare taal betekent. In overleg en met uw toestemming kan de storing- of het daadwerkelijke probleem worden opgelost.

Wilt u een diagnose aan uw voertuig laten uitvoeren?

Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak bij onze APK Garage in Hoofddorp. Wij lezen uw voertuig gratis uit en stellen de juiste diagnose. Afhankelijk van de diagnose doen wij een vrijblijvende prijsopgave om de reparatie aan uw auto uit te voeren.

Sleepdienst

APK Garage Hoofddorp helpt u graag weer op weg met onze ophaalservice.

U kunt gebruik maken van onze sleepdienst wanneer u niet meer verder kunt rijden met uw auto. Neem contact met ons op wanneer u technische problemen heeft met uw auto, niet alleen in het geval van een ongeluk, maar ook als u bent gestrand langs de kant van de weg. Wij slepen uw voertuig weg binnen Nederland naar onze vakgarage in Hoofddorp of naar een andere gewenste locatie. Alles is mogelijk in overleg.

Wij zijn u graag van dienst met onze sleepvoertuigen. Pech langs de weg komt altijd ongelegen, maar gelukkig hebben wij altijd een oplossing voor u met onze sleepdienst. Heeft u een ongeluk gehad of bent u gestrand met technische problemen ergens langs de kant met uw auto en komt u niet meer weg? Wij helpen u graag weer op weg door onze ophaalservice.

APK Garage Hoofddorp staat voor klaar in het geval van:

Snelle reactie

Wij reageren altijd zo snel mogelijk op aanvragen die binnen komen.

Makkelijk te vinden

APK Garage Hoofddorp is gevestigd in het centrale hart van Hoofddorp.

Uitstekende service

Bij APK garage Hoofddorp geniet u altijd professionele en snelle service.