Uitlezen van uw auto

Heeft u problemen met uw auto of geeft het display of bepaalde lampjes in uw dashboard een storing weer?

APK Garage Hoofddorp is bekend met alle foutmeldingen en storingen in het motormanagement systeem. Onze monteurs zijn bekent met de ingewikkelde elektronica in het voertuig. Tegenwoordig zien we dat er steeds meer elektronica wordt toegepast en het is daarom bijna niet meer te doen om alle draden handmatig te controleren.

Bijna alle auto’s van tegenwoordig voorzien van een Electronic Control Unit (ECU). Een ECU is een slimme boordcomputer die alle elektrische signalen ontvangt van sensoren in het voertuig. Wanneer er zich een probleem voordoet dan weet de computer in uw auto welke storing er is opgetreden.

Bij APK Garage Hoofddorp kunnen wij met speciale apparatuur de storing uitlezen. Dit kan heel snel in kaart worden gebracht. Vaak verzorgen wij binnen enkele minuten tot een uur een complete diagnose, afhankelijk of er een of meerdere storingen zijn opgetreden.

Vaak branden er storing lichtjes op het moment dat er een probleem is met uw auto.

Wacht alstublieft niet te lang met het laten uitvoeren van een diagnose van uw voertuig. In sommige gevallen kan doorrijden na een melding niet direct kwaad, in die zin is de storing in dat geval niet schadelijk voor uw motor. Maar vraag u zelf wel af of het veilig en verantwoordelijk is om door te rijden. Bijvoorbeeld op het moment dat er een storing is opgetreden in de werking van uw ABS systeem, veiligheidsgordel of airback. Een storing treed niet voor niets op en kan in bepaalde situaties absoluut motorische schade aan uw voertuig veroorzaken. Door op tijd te handelen voorkomt u mogelijk veel hogere rekeningen, dan wanneer het kwaad al geschied is.

APK Garage Hoofddorp biedt kosteloos een diagnose in onze moderne werkplaats.

Wij informeren u over de storing en over de consequenties als u de storing niet laat verhelpen. Wij bieden de mogelijkheid de reparatie door onze ervaren monteurs uit te laten voeren tegen een vooraf gespecificeerde prijs.

Wacht niet langer dan noodzakelijk en kom langs in onze garage voor het uitlezen van uw auto.

APK Garage Hoofddorp heeft voor alle automerken specialistische en merkgebonden software om uw auto zorgvuldig uit te lezen.

APK Keuring Hoofddorp office